Zásady ochrany osobních údajů

S veškerými osobními údaji nakládáme v souladu s platnou legislativou. (GDPR)

Data zpracováváme pouze v nezbytném rozsahu a pouze ta, která jste nám sami dobrovolně poskytli.

Správcem údajů je Petr Jasinski, bytem Podvinný mlýn 44, Praha 9. 
Jsem registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod číslem 00069004.

Jaké údaje zpracováváme?

Jako správce osobních údajů zpracováváme v závislosti na poskytovaných službách následující údaje:

  1. U registrací z našich internetových stránek, přihlášení k odběru novinek či stažení online obsahu zdarma  (ebooky, videa atd.) ukládáme pouze emailovou adresu, na kterou vám požadovaný obsah posíláme. Nic víc.
     
  2. U přihlášek na kurzy, poptávek a dotazů z webových stránek ukládáme ještě jméno a příjmení + telefonní číslo, případně název firmy (pokud jste jej zadali). U firemní klientely uchováváme pro usnadnění komunikaci i pozici člověka ve firmě.
     
  3. U objednávek zpracováváme také nutné fakturační údaje (název společnosti, IČ, adresu)

Proč tato data zpracováváme?

Údaje uchováváme a zpracováváme za účelem poskytování našich služeb. Zasílání požadovaných informací, tvorbu vzdělávacího obsahu a jeho nabídku vám, našim klientům.

Dále při organizaci kurzů, přednášek a seminářů, na které se hlásíte.

Můžeme vaše údaje zpracovávat i bez vašeho explicitního souhlasu?

Ano, v okamžiku kdy objednáváte některý z našich produktů či služeb, například osobně či telefonicky, tedy mimo formuláře kde je tento souhlas vyžadován automaticky. V těchto případech zpracováváme vaše údaje (v souladu se zákonem) na základě účelu plnění smlouvy. 

Jak dlouho budeme vaše data zpracovávat?

Osobní údaje zákazníků a uživatelů našich služeb zpracováváme po dobu trvání spolupráce a pak maximálně 10 let po jejím skončení. 

Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat emailem, napsáním žádosti o jejich výmaz na adresu petr@kurzykomunikace.cz

Zrušení emailové komunikace můžete sami kdykoliv udělat kliknutím na odkaz "odhlásit se" na konci každého našeho automatického emailu.

Jak osobní údaje zabezpečujeme?

Přijali jsme celou řadu bezpečnostních opatření, která mají za cíl chránit Vaše osobní údaje, stejně tak jako osobní údaje dalších našich klientů.

  • Veškerá data jsou uložena v zabezpečených datových centrech v rámci EU. Přístup k těmto serverům je chráněn vícenásobnou identifikací a dalšími opatřeními, která profesionální datová centra poskytují.
  • K ochraně našich dat používáme moderní technologie, dvoufázová ověření, vícenásobné zálohování, šifrování obsahu atd.
  • K ochraně údajů při jejich zadávání nebo zobrazování přes internet používáme zabezpečnou komunikaci technologií SSL.
  • Citlivá data jako například čísla platebních karet při online platbě nejsou vůbec ukládána na naší straně. Veškeré platby jsou realizovány bankovními službami a my získáváme pouze potvrzení, že platba proběhla úspěšně.

 

Cookies

Naše internetové stránky, stejně jako všechny moderní webové servery, využívají ke svému fungování technologii Cookies. Jsou to malinké datové soubory, které anonymně identifikují jednotlivé návštěvníky a vyhodnocují statistiky návštěvnosti a využívání daných internetových stránek. 

Na všech našich webech máme nastaveny statistiky Google Analytics, obsah cookies tedy zpracovává přímo Google, nikoliv my. Neexistuje žádné propojení dat mezi vámi zadanými osobními údaji (které zpracováváme my) a anonymními údaji o otevření stránek, které ukládá Google.

Použití cookies můžete zakázat ve svém vlastním webovém prohlížeči.